Brosa Trifoi cu 4 foi – Brosa Norocului și Bucuriei

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina

 


Brosa cu trifoi cu patru foi este o bijuterie încărcată de simbolism și misticism. În cultura populară, trifoiul cu patru foi este considerat un simbol rar și aducător de noroc

Fiecare frunză reprezintă un element esențial al fericirii umane: speranța, credința, dragostea și norocul. În acest mod, broșa nu este doar o bijuterie, ci și o manifestare a tuturor aspectelor pozitive pe care le poți aduce în viața ta.

Purtând-o, te conectezi la tradiții vechi și la înțelesurile bogate ale simbolului trifoiului, transformând această bijuterie într-o poveste personală de noroc și bucurie

Fie că alegi să o porți într-un context casual sau la evenimente speciale, această broșă cu trifoi îți va îmbogăți garderoba cu o notă de mister și înțelegere a semnificațiilor subtile ale vieții. Simbolul trifoiului devine astfel nu doar o bijuterie, ci și o poveste purtată cu tine, ce împrumută strălucirea naturii și misterele tradițiilor străvechi.

Materiale
– rasina,
– sarma
– cristale Swarovski
Dimensiuni trifoi – aprox. 2,5cm
Lungime brosa – aprox. 4cm
Sistem inchidere – tip pin
In realitate nuanță este ușor diferită, toate broșele din rășină sunt fotografiate in lumina.
~~~~
Sfaturi depozitare/intretinere :
~ Se depoziteaza in loc uscat, separat de alte bijuterii ( de preferat in husa ei )
~Se evita lovirea de corpuri dure, nu se apasa prea tare pe petale
~Se evita parfumul direct pe petale
~Se curata cu o discheta si putin sapun lichid cu apa sau doar se sterge cu apa ( N U cu spirt sau alcool )
~~~~~~
Produsul este realizat manual , poate avea o forma neregulata si este departe de perfectiunea bijuteriilor lucrate in serie, dar are farmecul lui.
In magazin sunt prezentate pozele reale ale produselor, dar pot exista mici diferente de culoare cauzate de aparatul foto sau setarile monitorului.