Cateva noutati…si planuri

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina
Au trecut mai bine de doi ani de cand nu am mai postat nimic pe blog. Wow! Doi ani!
Multe s-au intamplat intre timp…am facut si niste schimbari in viata, in cariera.
Am hotarat sa scot din viata mea anumite lucruri sau ganduri care imi faceau rau, am abandonat drumuri vechi si am descoperit carari noi…
Insa ceratia nu am abandonat-o. Am lucrat in acesti ani, am incercat stiluri noi, tehnici noi…Am lasat putin deoparte creatia de bijuterii (dar nu de tot) si m-am axat mai mult pe creatia de cutii si cutiute de tot felul.
Eram demult atrasa de cutiile de bijuterii decorate in tehnica decoupage, asa ca am incercat si eu:

Am incercat si alte combinatii: colaj, pasta de structura, lac de crepare, contururi si tot felul de aplicatii;
  

Am chiar inventat tehnici noi (cel putin nu am vazut in alta parte asa ceva) cum ar fi portativul de pe aceasta cutie, in relief, cu vopsea acrilica:
Am descoperit, cu bucurie, o tehnica numita Zentangle:
M-am jucat si cu idea de a folosi jucarii pentru personalizarea cutiilor:

In sfarsit, sa nu credeti ca am uitat de marea mea iubire, Steampunk-ul:

Marea majoritate a acestor lucrari au fost vandute deja, unele au fost direct la comanda, cateva insa mai isi asteapta cumparatorul (daca nu ma hotarasc sa le tin pentru mine). In continuare mai am o gramada de proiecte incepute care isi asteapta randul la finisare si o multime de idei care doresc sa se transforme in realitate.
Momentan magazinul  de unde se puteau cumpara produsele noastre (www.fbronnie.ro) este in renovare si isi asteapta “rochia de mireasa” si “voalul”. Este in lucru si sper sa fie gata anul acesta. Momentan pentru mine este mai important sa imi petrec timpul liber alaturi de cei dragi, asa ca lucrurile acestea sunt pe planul secund. Incet-incet, insa, sper sa terminam fiecare proiect inceput.
Mi-e dor sa mai postez pe blog. Numai sa imi fac suficient timp. am adunat o gramada de materiale, de tutoriale si de “how to…” si abia astept sa vi le impartasesc.