Cum sa ai grija de incaltaminte

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina

Pentru a oferi comoditate picioarelor, pantofii trebuie ingrijiti corespunzator. Sunt multe reguli legate de cum trebuie sa purtam pantofii, dar si de cum sa ii ingrijim pentru a-i avea pentru mai mult timp. Cel mai important lucru este ca pantofii sa fie de calitate – daca purtam articole din materiale slabe, orice am face, ei nu vor fi nici comozi, nu vor tine nici mult.

Asadar, in Targu Mures gasiti incaltaminte de dama de calitate la magazinul Selgros. In weekendul acesta (11 – 13.07) gasiti o promotie in magazin – toata gama de incaltaminte de la Selgros beneficiaza de o reducere substantiala de -30% – vezi aici detaliile ofertei.

Dupa achizitionarea pantofilor potriviti, de calitate, urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa ii mentineti curati si in forma:
– nu purtati aceeasi pereche de pantofi doua sau trei zile consecutiv. Dupa o purtare, lasati o zi pentru refacerea structurii.
– cand curatati pantofii, scoateti afara sireturile. Daca acestea sunt deteriorate, inlocuiti-le – acestea sunt niste elemente care pot strica aspectul curat al pantofilor. Spalarea lor s-ar putea dovedi ineficienta.
– aplicati putina crema pe pantofii din piele si intindeti-o bine. Un strat gros de crema este inestetic. Pentru stralucirea incaltamintei puteti sa folositi doar apa
– cu o tesatura de bumbac intindeti un strop de apa prin miscari rotative pe toata suprafata pantofului.
– nu uitati sa curatati si talpa pantofului. Cu timpul, aceasta poate sa isi piarda din flexibilitate daca nu este curatata atent. Puteti sa o ungeti cu putin ulei din cand in cand.
– pentru a usca incaltamintea umeda, umpleti-o cu un ziar si tineti-o departe de sursele de caldura. Nici expunerea la un soare puternic nu va face bine, ducand la decolorarea materialului din care sunt fabricati.

Sfaturile pentru intretinerea corecta a pantofilor pot sa continue si in functie de materialul din care sunt fabricati acestia. Un material textil se va curata diferit fata de pielea naturala sau lac – documentati-va si actionati corespunzator daca doriti sa aveti articolele de incaltaminte pentru mai mult timp.

Selgros Targu Mures
Comuna Ernei nr. 591,
Ernei – Mures
Tel. 0265 205 000,
Fax 0265 205 199