Parteneriat FB Ronnie Handmade si Cheque Dejeuner

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina

 

Beneficiati de 10% reducere in magazinul online fbronnie.ro

Clubul Cheque Dejeuner Romania este oferit tuturor clientilor, beneficiarilor de tichete si partenerilor ca o recunoastere a valorilor in care grupul Cheque Dejuner crede cu tarie: respectul fata de client, promovarea unor parteneriate reciproc avantajoase, oferirea de solutii inovatoare adaptate nevoilor clientilor nostri.

Prin sistemul Clubului CDR poti beneficia de reduceri online materializate in oferte avantajoase si discounturi importante in diverse domenii: vestimentatie si accesorii, atat pentru adulti cat si pentru copii, mobila si bricolaj, restaurante, centre de infrumusetare, centre spa, cabinete veterinare, gradinite si after school, hoteluri, farmacii, florarii, agentii de turism, agentii imobiliare, cabinete si clinici medicale etc.
Cum puteti beneficia de reducere? Pentru a intra in Clubul CDR aveti nevoie de un cod de pe oricare din tichetele Cheque Dejeuner si de o adresă de e-mail validă.

Parteneriat: Incepand cu luna Aprilie 2012 FB Ronnie – Handmade este partener oficial Cheque Dejeuner.  FB Ronnie – Handmade ofera 10% reducere din pretul afisat in magazin pentru oricare dintre membri Clubului CDR. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta este necesar sa obtineti Voucherul de pe site-ul clubului CDR. Dupa ce ati obtinut Voucherul de reducere va asteptam cu drag in magazinul nostru pentru a va face cumparaturile.

Va asteptam cu drag!