Premiu Concurs Etno – Loja pasionatilor de margele

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina

Atatea evenimente si atat de putin timp am avut in ultima vreme. Insa vreau sa impartasesc cu voi aceasta mare bucurie: Am castigat un premiu la Concursul Etno, organizat pe pagina Lojei Pasionatilor de Margele de pe Facebook.
A fost un concurs interesant, care s-a bucurat de multa atentie – multi participanti, lucrari minunate, public de calitate, sponsori pe masura. Puteti admira lucrarile participante in acest album.
Eu am avut bucuria de a beneficia de un premiu in valoare de 100 de lei, constand in materiale pentru margelit, la alegere, din magazinul IzvorulDePerle. Am alergat intr-un suflet si mi-am ales materialele dorite, am plasat comanda, iar draga de Tatiana mi-a trimis premiul, ceea ce vedeti mai jos:
Premiul ales din magazinul sponsorului

Eu am participat cu un numar de patru lucrari, dintre care una a fost aleasa de juriu drept castigatoare: Ancient Egypt. Multumesc juriului, sponsorilor si organizatorilor concursului.

Nu uitati, Loja Pasionatilor de Margele este un grup care incurajeaza handmade-ul, sustine artistii romani dar si straini, organizeaza concursuri si alte evenimente. Momentan Loja este intr-un proces de renastere. Stati pe aproape si vom incerca sa va surprindem cu evenimente si provocari, surprize speram cat mai placute.