Produse slabe calitativ – Mea Culpa

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina
Dragii mei, a venit vremea sa imi fac Mea Culpa.
Am confectionat niste medalioane stil steampunk, din Fimo si accesorii de ceasuri mecanice. Genul acesta:

Am avut mai multe loturi, unele pe care le-am vandut, altele care inca le mai am. La aceste medalioane am adaugat snururi gata cumparate, unele din bumbac., altele din faux suede si altele de catifea. Inatamplator, o cunostinta a cumparat un medalion cu snur de catifea si l-a purtat zilnic deoarece ii placea foarte mult.

Snurul era de genul celui din fotografia de mai sus (snur de catifea negru, rotund). Dupa mai putin de 1 luna de purtare zilnica, s-a dat jos toata catifeaua de pe snur si a ramas un snur translucid (bej-galbui) de cauciuc. Ieri mi l-a dat inapoi pentru a-i schimba snurul si nu imi venea sa cred ca e acelasi snur. Deci s-a facut de nerecunoscut. Iata:

Imi cer pe aceasta cale scuze fata de clientii mei si ii rog, daca au patit la fel cu un astfel de medalion cu snur  sa imi permita sa il schimb gratuit. Sa ia legatura cu mine la e-mail fbronnie at gmail.com.
Pana acum, la toate produsele vandute, am avut una maxim doua reparatii sau ajustari de facut. Nu am primit pana acum nici o reclamatie, lucru cu care chiar m-am mandrit. Dar, avand in vedere ca sunt unele componente pe care le cumpar de-a gata si le folosesc fara sa observ unele defectiuni sau vicii ascunse, e posibil ca acestea sa existe. Va rog, pe aceasta cale, daca aveti unele nemultumiri legate de aspecte ale produselor pe care le-am vindut, sa ne scrieti un feedback. Nu este nici o suparare si ne bucuram atata timp cat reusim sa ne multumim clientii.
Pe de alta parte, vreau sa va atrag atentia asupra unor aspecte privind purtarea si ingrijirea bijuteriilor si accesoriilor.
– nu aplicati produse cosmetice direct pe acestea (spray-uri deodorante, sapun, parfum);
– nu intrati la dus sau in bazin purtandu-le;
– nu dormiti cu ele;
– aveti grija sa nu le agatati in imbracaminte;
– daca v-a surprins ploaia purtand o bijuterie stergeti-o cu o carpa moale imediat cum ajungeti acasa;
– nu le manipulati avand mainile umede sau unse;
– pastrati-le un cutiute sau pliculete de panza sau chiar hartie;
– evitati sa le trantiti pe jos, puteti sa calcati pe ele din greseala si sa le deformati sau sa va raniti;
– evitati sa le depozitati astfel incat sa fie presate de greutati prea mari – le-ar putea deforma;
Amintiti-va ca aceste bijuterii si accesorii sunt niste produse finute, fragile. Daca veti avea grija de ele va veti bucura mai mult de compania lor 🙂