Set minunat de bijuterii cu cuarț roz de la Yves Rocher + lichidare stoc genți din piele (80% reducere!)

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina
Set delicat de bijuterii format din colier, inel și cercei. Setul este confecționat din metal argintiu care nu oxidează, iar pandantivul și cerceii conțin câte o sferă diafană de cuarț roz.
Maeștrii feng shui recomandă cuarțul roz pentru armonizarea relațiilor de dragoste și prietenie deoarece acesta este piatra iubirii necondiționate și a păcii interioare, iar prin purtarea lui se poate învața esența adevarată a iubirii.
Cuarțul roz transformă energia negativă în vibrații pozitive aducând armonie în interiorul și exteriorul persoanei care îl poartă.
De asemenea, acest cristal deschide inima amplificând percepțiile extrasenzoriale, activează iertarea și acceptarea propriei persoane, dezvoltă încrederea în sine și conștiința propriei valori.
Caracteristici: lungime lanț=44cm+8cm lănțișor extindere, diametru inel=18,2-18,6mm (între 8 și 8,5 mărime standard), diametru sfere cuarț roz=10mm (1cm)
Metalul nu conține nichel.
Stare: set absolut nou
Preț: 49 RON
***Mai sunt doar 2 zile cu lichidări de stoc la gențile de firmă din piele naturală de pe site-ul Elefant.ro – reducerile fiind de 79-81% !!! Vă invit să vedeți minunățiile cu un CLICK-AICI! În total sunt 8 categorii de genți care pot fi vizualizate cu un click pe fiecare categorie CLICK-AICI!

Alte oferte speciale valabile doar pentru următoarele 2 zile:
– lichidare stoc îmbrăcăminte femei – click-aici;
– lichidare stoc haine chic de la Yumi & Iska – click-aici;
– lichidare stoc rochii office chic Nife & Makadamia – click-aici;
– lichidare stoc încălțăminte femei – click-aici.