Am revenit cu forte proaspete

Acest post a fost initial publicat pe aceasta pagina

Iata ca sunt patru luni de cand nu am mai postat pe blog. Intre timp am incercat sa ma implic intr-un alt proiect online, insa n-a fost sa fie. Am lasat si creatia si blogul pe planul doi, dar de acum revin la prima mea iubire – noi creatii si noi postari pe blog.
Am trecut prin doua targuri intre timp, unul in Decembrie si unul in Februarie, cu ocazia martisorului. Cel din Decembrie a fost destul de bun. Vanzarile au mers binisor, insa observ cu parere de rau, ca oamenii au tendinta sa cumpere tot ce e mai ieftin, nu apreciaza creatia si munca din spatele unei creatii senzationale. Mai avem inca mult de lucrat la capitolul acesta.
Anul acesta a fost primul in care am creat martisoare la scara larga, undeva catre 1000 de bucati. A fost si primul an in care am iesit pe strada cu martisoarele noastre handmade. Din pacate, a fost o vreme tare urata in perioada respectiva si ne-au cam inghetat sufletele. De vandut am vandut, dar am martisoare si pentru la anul, asta daca nu cumva le vand pe parcursul anului, ca simple brose. Asta deoarece martisoarele mele au fost facute ca niste insigne care se pot purta linistit la orice, nu numai cu ocazia martisorului.
Am inceput sa caut noi forme de exprimare. Am cautat sa invat noi tehnici de bijuterit. Inca sunt in cautarea unui stil definitoriu, deoarece sunt atrasa de multe teme, multe materiale si multe tehnici. Inca nu mi-am croit clar in minte drumul pe care vreau sa il urmez. Dar, hei, asta face parte din frumusetea drumului, nu? Sa il descoperi incetul cu incetul si sa te miri de minunatiile lui.
Cam atat deoacamdata. Revin in curand cu noi creatii penru anul 2013.